Hallo, dit zijn wij

Met z’n allen werken we iedere dag aan het nóg beter maken van Flitsmeister. En dat doen we met veel humor, hard werken en natuurlijk samen met jullie, onze gebruikers.

Ivo
Team iPhone
Sjoerd
Team iPhone
Sebastiaan
Team iPhone
Tony
Team Android
Marcel
Team Android
Ruben
Team Android
Nick
Team Backend
Hendrik
Team Backend
Bram
Team Backend
Rick
Team Design
Monique
Team Marketing & Sales
Kim
Team Marketing & Sales
Bao
Team Marketing & Sales
Jorn
Team Marketing & Sales

Onze vacatures

Wil je onderdeel van ons team worden?
Check dan onze vacatures:

Hier zitten wij

Wij werken vanuit Veenendaal, lekker midden in het land. Vanuit hier maken we de app steeds beter en maken we de nodige testritjes.

location Created with Sketch.
Flitsmeister B.V.
Landjuweel 24
3905 PG Veenendaal
The Netherlands

KVK 55408567
NL28 INGB 0006 8314 20
Heb je vragen over onze apps? Neem dan contact op via support.
Benieuwd naar zakelijke mogelijkheden? We vertellen het je graag maar bekijk ook zeker onze zakelijk pagina.

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

Dat ziet er niet uit als een mobiel telefoonnummer :-)
Topper! Je ontvangt zo een smsje van ons :-)